DJ TLM – Hypnotize Volume 1

De eerste editie van het nieuwe mixtape concept van TLM staat online. De Hypnotize mix staat vol met de lekkerste Hip Hop en R&B en natuurlijk laat TLM op subtiele wijze zijn turntablism skillz horen.

The mixtape king is back!
En dan ook subtiel een geel kleurtje gebruiken… taking it baaack (TLM a.k.a. Always In Yellow)!


Ik gebruik voor deze mix niet alleen nieuwe tracks. Ik heb er voor gekozen om ook tracks te pakken die iets ouder zijn, maar die niet genoeg aandacht hebben gekregen.
Het belangrijkste is dat dit gewoon een mix is die je wel 100 keer achter elkaar kan luisteren dus zet em aan en geniet ervan!

Ludacris ft T-Pain – One more drink
Janet Jackson – What’s ur name
T.I. – Porn star
LL Cool J ft The Dream – Baby
Trey Songz – Missin’ you
Cheri Dennis – I love you
Mams Taylor ft Bobby Valentino & Snoop Dogg – Girl gotta girlfriend
Jagged Edge – Can’t complain
Jim Jones – Blow the bank
Trina & Tamara – What you came here for
Tweet – Boogie 2nite
Jamie Foxx ft Kanye West & The Dream – Digital girl
Swizz Beats ft Lil Wayne – Up in the club
Swizz Beats ft Lil Wayne & Busta Rhymes – Up in the club (remix)
Mel Gates – The Brooklyn way
Kardinal Offishal ft Dr Dre & The Clipse – Set it off
Ron Browz – Pop champagne
Ron Browz ft Busta Rhymes – barack campaign
Mims – Life of a star
Nore ft Ron Browz – Rotate
Avant ft Pitbull – Damn
Chris Brown ft Will I Am – Picture perfect
Usher ft Beanie Sigel – Take u there
Ciara – Work
Big Boi – Ringtone
T-Pain ft Ludacris – Chopped n skrewed

Download ‘m hier!

DJ Premier – Time 4 Change

Can’t go wrong with a DJ Premier tape…


01. DJ Premier & Biggest G – Time 4 Change
02. Nygz – Policy
03. Big Shug – When I Strike
04. House Of Reps – U Gotta Love Us
05. Termanology – Hold That
06. Blaq Poet – Ain’t Nuttin Changed
07. Prodigy – Veterans Memorial Pt. 2
08. Statik Selektah Ft. MOP, Jadakiss – For The City
09. Young Maylay – I Showed You
10. D-Flow (DITC) – Like Dat
11. Scarface – Emeritus
12. Jake One Ft. Little Brother – Bless The Child
13. Ludacris Ft. Floyd Mayweather – Undisputed
14. LL Cool J – Dear Hip Hop
15. DJ Revolution Ft. Planet Asia – School
16. Bumpy Knuckles – The OG Pt. 3
17. Royce Tha 5′9″ – I Gotta Shake This
18. DJ Revolution Ft. KRS-One, DJ Premier – The DJ
19. Black Milk Ft. Pharoahe Monch, DJ Premier, Sean Price – The Matrix

Joe Budden – Halfway House

Joe Budden miksteepie hebben?

Klik hier om ‘m te downloaden!


01. Intro
02. On My Grind
03. Overkill (Feat. Heartbreak)
04. Check Me Out
05. Sidetracked
06. Slaughterhouse (Feat. Joell Ortiz, Nino Bless, Crooked I & Royce Da 5’9 )
07. Under The Sun
08. The Soul
09. Anything Goes
10. Go To Hell
11. Just To Be Different
12. Touch & Go

Crooked I – The Block Obama

NO DJ, baby!

2. Rappers Ain’t Shit
3. A Millie Freestyle prod. by Komplex
4.Trafficin’ Green
5.I’m Cold ft. G Malone and Hard Head
6.Hood Politics
7.Straightin’ it Out ft. Sauce da Boss
8. Hard on da Blvd
9. Stronger Freestyle
10. Circle Gnag ft. Horse Shoe Gang prod. by Jim Gettum
11. Freak [NC-17] Prod. by KG
12. W’s Down prod. by Komplex
13. New West Baby ft. Coniyac
14. Signs ft. One-2 prod. by Komplex
15. Lift em Up ft. Nino Bless
16. Horse Shoe Gang Freestyle
17. Swagga Like Crook prod. by Komplex
18. What’s Hip-Hop?
19. Fast Money
20. Welcome to My City
21. [Bounus track] I’m a Problem ft. S.C.



Timbaland Presents: The Fall of John Doe… The Rise of D.O.E.

Downloaden doe je hier!

Dub MD & Illmind – Blaps, Rhymes & Life

Op Blaps, Rhymes & Life vind je tracks die Illmind geproduceerd heeft voor o.a. 50 Cent, LL Cool J, Skyzoo en Heltah Skeltah.

01.) Get Ya Ass Up! (Intro) (Produced By Illmind)
02.) Heltah Skeltah – Everything Is Heltah Skeltah (Produced By Illmind)
03.) Brooklyn Academy – Raise Ya Hands (feat. Jean Grae) (Produced By Illmind)
04.) Fresh Daily – Get Over (Produced By Illmind)
05.) D. Black – The Come Up (feat. Skyzoo) (Produced By Illmind)
06.) 50 Cent – Make A Movie (Produced By Illmind)
07.) Supastition – Thankful (feat. Kil Ripkin) (Produced By Illmind)
08.) Naturel – The Bullets (Produced By Illmind)
09.) K.O. (K-Otix) – 48 Seasons (Produced By Illmind)
10.) Torae – New Blood (feat. Skyzoo, Emilio Rojas & Fresh Daily) (Produced By Illmind)
11.) Fortilive – The Come Up (Produced By Illmind)
12.) Broken English – Different World (Produced By Illmind)
13.) Skyzoo – Lyrically Inclined (feat. Wale) (Produced By Illmind)
14.) Naps N Dreds – Do What I Should (feat. Copywrite) (Produced By Illmind)
15.) Quan – Geez Like Deez (feat. Rapper Big Pooh) (Produced By Illmind)
16.) Naturel – Resurrect (Produced By Illmind)
17.) 8th W1 – A Fool’s Lullaby (Produced By Illmind)
18.) Faro-Z – Clap Ya Hands (Produced By Illmind)
19.) A.P.E.X. – One More Time (Produced By Illmind)
20.) LL Cool J – Queens (feat. Prodigy, 50 Cent, Kool G Rap, & Tony Yayo) (Produced By Illmind)
21.) Wannabe? (Outro) (Produced By Illmind)

Download ‘m hier

T-Pain – Pree Ringz

The mixtape before the album…

T-Pain – Pree Ringz

01 – Intro (Feat. DJ Khaled)
02 – What U Need
03 – Cocky (Feat. DJ Khaled)
04 – Somebody Tell ‘Em
05 – I Know (Feat. Young Cash)
06 – I Outta
07 – Don’t Stop The Party (Feat. Young Cash)
08 – Feakin’ (Feat. Gorilla Zoe & Tay Dizm)
09 – This Dat sh*t
10 – Got To Go
11 – Reborn
12 – Ain’t No Love (Feat. Young Cash)
13 – Up & Down
14 – I’m Madd (Feat. Tay Dizm)
15 – Superman
16 – Dig That
17 – I’m A Freak (Feat. Young Cash)
18 – Nappy Boy Or Die (Feat. Young Cash)
19 – Let’s Go
20 – We Got Love
21 – Tha Truth