Morgen in Premiere: Madagascar: Escape 2 Africa

madagascar_twomadagascar_two_ver2madagascar_two_ver3
Vandaag de eerste editie van “Morgen in Premiere” (naam suggesties altijd welkom) gaan we het hebben over Magascar: Escape 2 Africa die morgen dus in de Nederlandse bioscopen te zien zal zijn.

madagascar2
Wat er voorheen gebeurde…heel kort…
Madagascar: Escape 2 Africa is inderdaad een vervolg op de succesvolle Madagascar van 2005.
In deel 1 leer je kennis met Alex de leeuw (Ben Stiller), Marty de Zebra (Chris Rock), Melman de giraffe (David Schwimmer) en Gloria het nijlpaard (Jada Pinkett Smith) die ontsnappen uit een dierentuin in New York. Het clubje dieren wordt uiteindelijk naar Kenia verstuurt met de boot en na een ontsnappingspoging vallen ze overboord in de oceaan en spoelen aan op Madagascar.

madagascar2-06
madagascar2-01
In deel 2 probeert het clubje terug naar New York te reizen met een vliegtuig die de pinguïns gemaakt hebben. In deel 1 leerden we dat het vliegtuig niet genoeg brandstof had en in dit tweede deel zal het groepje beesten daarom ook neerstorten in Afrika. Hoe deze beesten, die opgegroeid waren in een dierentuin in New York, het overleven in Afrika kan je mooi vanaf morgen bekijken!

madagascar2-03
Wat kan je verwachten?
Net zoals het eerste deel verwacht ik simpel vermaak. Deze Dreamworks animatie films zijn lang niet zo goed als de Pixar producties. Madagascar is een simpel verhaal, misschien een beetje achterhaalt, met kleine grapjes die vooral voor de volwassenen minder leuk zullen zijn. Ik verwacht niet veel meer hier. We zullen waarschijnlijk meer leren over de main characters, vooral omdat tweede delen de main cast niet meer hoeft te introduceren. Ze zijn bekend en daarom kan je nu de persoonlijkheden meer geven. Ik denk alleen niet dat het verhaal en de grappen veel te bieden heeft voor de volwassen kijker, zoals bijvoorbeeld Pixar’s Wall-E van eerder dit jaar genoeg had voor de volwassen kijker en de kinderen.
Ik kan overigens niet zeggen dat je de film niet moet gaan kijken. Dit is gewoon simpel vermaak waar je bijna op kan rekenen dat het je zal entertainen.

madagascar2-09
Als je het gaat kijken veel plezier. En zo niet er is altijd nog Up volgend jaar mei.

Madagascar 2: Escape 2 Africa is vanaf morgen in de bioscoop en draait ook in IMAX bioscopen.
De originele versie wordt ingesproken door Ben Stiller, Chris Rock, David Schwimmer, Jada Pinkett Smith, Sacha Baron Cohen, Cedric the Entertainer, Andy Richter, Bernie Mac, Sherri Shepherd, Alec Baldwin en Will.i.am.

De Nederlandse versie wordt ingesproken door Hans Somers, Rogier Komproe, Laura Vlasblom, Fred Butter, John Jones, Ruben Fernhout, John Williams, Laura Fygi, Ivo Niehe en Nelly Frijda.

Trailer 2

Trailer 3

Will-I-Am ft. Madagascar posse – I Like To Move It?

Meet Moto-Moto (voiced by Willy-I)

Nog een Willy clip…chubby chaser alert!

Cast preview

Advertenties

7 Reacties

  1. Hij draait toch al een hele week?

  2. zucht… alles voor de hits, baby.

  3. hij draait bij Imax, vanaf vandaag officieel in de bios

  4. @ dukes…niet goed dan? als je comments hebt…spit ’t uit!

  5. sorry man zo bedoelde ik het niet.. doe rustig 😦

  6. Hater.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: