DDA! Left 4 Dead!


Wat ziet dit er geil uit!
For those living under a rock, Left 4 Dead is een nieuwe first-person-shooter game die 20 November op de Xbox 360 en PC zal uitkomen.
Het spel gaat over een groep survivors die het moeten zien te overleven in een post-apocalyptische wereld tot de tjok gevuld met “The Infected”.
Alle 4 survivors in het spel zijn playable en ja dat betekent ook 4-player co-op! Als je niet 3 vriendjes hebt dan neemt de A.I. het gewoon over. Je bent ook het hele spel met 4 survivors bezig.
Er is ook een versus mode waar je tegen 4 andere spelers kan spelen. En ja dat betekent inderdaad dat je als een groepje Infected kan spelen tegen de 4 menselijke survivors! De 4 special boss Infected!

Dat is al meer dan genoeg voor mij om deze te kopen…maar het echt mooie aan deze game is dat de AI zo geweldig is. Het spel maakt gebruik van een game mechanic wat ze de “The Director” noemen. The Director kijkt hoe jij als speler speelt en beslist dan in hoeverre het spel moeilijker of makkelijker moet maken!! In verschillende situaties zullen er dus verschillende aantallen en soorten enemies zijn die je het leven zuur maken en muziek en toon zullen ook veranderen en dat hangt allemaal weer af van hoe geskilled je speelt. Hoe geweldig is dat?! Elke sessie die je speelt zal anders zijn dan de andere!
De hype om dit spel is gigantisch en ik ben ook gewoon verkocht, maja het zijn zombies…how can I not!
Anyways…hier is de opening cinematic! Voice acting kan gewoon niet beter! Wat een video!

 

Preview van douchebags van Gamekings (godverdomme wat een figuren)…

Een veel betere preview van G4TV’s X-Play

Interview!

Dit jaar is vol met ille games…maar waar blijft de Knight Rider game?
Hoe kan dit niet al in development zijn? Met ille drive-mechanics en een kick-ass ‘Hoff met brute finishing moves! Ik snap het niet…zo’n concept spelt toch gewoon game-of-the-year? Stel je voor je bent Mike Knight met kung-fu-like skills en finishing moves. Je hebt een indestructible K.I.T.T. en een totally destructible environment!! Wow…dat zegt al succes…
ik snap gamedesigners niet…
Knight Rider = Awesomeness!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: