10 meest populaire tatoeages!

Via Tao of Tattoo.

1. Sterren!

Iedereen weet meteen waar ik het over heb. Iedereen en zijn/haar tante heeft er 1. Haha behalve mensen die ECHT van tatoeages houden. Nee, hoe kan het dat de meest populaire tattoo ook het meest gehate is in de tattoo-wereld. Persoonlijk vind ik dat mensen vaak te slordig met tatoeages omgaan, en vaak wordt er gekozen voor sterretjes. Aan de andere kant vind ik het soms prachtig om te zien (zie foto).

2. Engels!

Of in de vorm van een daadwerkelijke engel of engelvleugeltjes op ruggen. Jammer dat alles altijd zo hypocriet in het leven gaat…mocht ik ooit een engel tatoeëren dan wordt het gewoon Mr. Worthington (blijf een geek…). Alleen Van Damme en Chewbacca zijn sexier.

3. Tribal!

Ooo jeetje…tribal…de voorloper van meest gehate tatoeage! Nog steeds denk ik dat het er heel goed uit kan zien, maar een bandje om je biceps meneer…not a good look!

4. Bloemen!

Schattig…ja ja…whatever…hangt ook echt van plaatsing en creativiteit hoe geweldig dit kan zijn, maar waarom is nooit iemand origineel en heeft gewoon een tatoeage van ms. Audrey II!

5. Celtic!

Is dit echt nog steeds populair? Zie het niet meer zo vaak voorbij vliegen. Niet mijn ding…mischien logisch…

6. Zwaluwen!

Waarom zwaluwen? Ja je vraagt het je af, maar er zijn wel redenen. Gevangenen, matroosje, pornoster of retro-ist. Wat ben jij?

7. Tramp stamps!

Jaja de beruchte tatoeages op de onderrug! In de tattoo-welt noemen ze dit de tramp-stamp. Heb je dr een = je bent een sletje! Ze worden ook meestal gezet om seksuele aantrekkingskracht te vergroten…dus? ik ga dr ook een nemen! Watch me!

8. Vlinders!

Zeg eerlijk, je hebt er ook 1 op je voet he? Dacht ik al…

9. Kanji!

Ooo man, wat is het altijd geweldig om te horen als niet-chinezen Kanji-tekens nemen die iets anders betekenen dan ze dachten. Dit heeft inderdaad te maken met het internet en de foute websites waar je namen kunt omzetten naar Kanji…wat een ellende…In ieder geval weten sommige mensen het wel goed te doen (tweede foto, geweldig gedaan). Sjeez…ik zit er wel over na te denken “douchebag” op z’n Kanji te laten zetten. Ill!

10. Black & Grey!

Favoriet van menig geekminded…Black & Grey werk slaat op alle tatoeages die gevormd worden door gebruik te maken van zwarte inkt, af en toe een beetje inkt en schaduwwerking. Niet iedereen kan dit en is vaak weggelegd voor tatoeëerders die er gespecialiseerd in zijn. Er is nog wel vaak een associatie met criminelen, met name in Amerika, gezien de vorm populair werd in de gevangenis waar de gedetineerden zelf tatoeage machines maakten en elkaar bewerkten. Denk aan 50 Cent en zijn rug of andere rappers en wat voor ideeën het meestal teweeg brengt. Echter de engel en de zwaluwen bijvoorbeeld behoren ook tot deze vorm van kunst. Jammer die vooroordelen…

Advertenties

4 Reacties

 1. I LOVE BLACK & GREY!
  Die van Fitty is best tof (Mr. Joker), ik vind die van Lloyd Banks ook geweldig… door Chris Garver.

 2. jaa… ik ben niet orgineel. is dat je punt? 🙂 xx

 3. hahah ik ken ook een chick met een vlinder op dr voet ghahahah.. goed dit.. en ook mensen met sterren op hun arm.. is echt een modegrill

 4. Laat me raden… jij speelt graag WOW, Star Trek is 1 van je favouriete series… je hebt een ‘fijne’ baan bij een ICT bedrijf en je gaat graag karten… Je hebt een 2 kamer appartementje ergens in het centrum van een van de groetere steden…

  Verder voel je je verheven boven de ‘middelmatige’ mens omdat je jezelf intelligenter acht.
  In feite wil jezelf heel erg graag eens uit de band springen van je oersaaie nietszeggende leventje en kraak je alles wat je diep van binnen zelf graag wilt. af om te maskeren dat je zelf te pussy bent om het te doen… zoals een tattoo nemen…

  Hbe je ook een lijstje met vervelende karaktertrekjes? Zoals zeiken als een meisje om iets wat je zelf graag wilt..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: