Transformers Spoiler nieuws!!!

Ooo jeetje! Wie had het ooit gedacht…(SPOILERS volgen NA de break…)

Megatron toch wel terug? Misschien bekend onder jullie maar de producers van Transformers hadden al aangegeven dat een major karakter van de eerste film terug zou komen met een zekere passie *kuch* vengeance *kuch*!

Nou volgens Chud komt Megatron terug! Is iemand eigenlijk verbaast?

Megatron is coming back.

OK, I don’t think there’s a soul out there who will be surprised when Megatron returns in Transformers 2*. If the current incarnation of the script follows the beats of a previous incarnation (which did not feature The Fallen), Megatron may be getting brought back by the Autobots, who need him to conquer the new menace. But I’ve learned that this time he won’t be that weird alien jet. This time he’s a tank.

Oke blijkbaar, dit klinkt niet zo gek, zal Megs teruggehaald worden door de Autobots…nou van wat ik al begrepen heb uit set reports en call sheets blijkt het dus dat de Autobots de Splinter hebben. Ik neem aan dat de splinter een stukje van de All Spark is…dat betekent dus dat je eventueel wat Transformers kan baby-en met een stukje van de All Spark. Uit een call sheet was al gebleken dat de Splinter gebruikt wordt om een Blackbird, zoals die de X-men vliegen, te activeren (Jetfire?). Het zou nou kunnen zijn dat de Splinter gebruikt wordt om Megatron vleugeltjes te geven…niet zo heel ver gezocht…
Hij krijgt blijkbaar ook een andere alt-mode…eentje earth based…een tank dus…zoals de Generation 2 versie van Megatron die door kut-Cobra van G.I. Joe een andere alt-mode kreeg in de comics!

Ik dwaal een beetje af…

in ieder geval het gaat betekenen dat we misschien Megatron en Optimus Prime als broers samen zullen zien vechten tegen klik.

Wow…zal ik weer gaan zeuren…als dit waar is…en waarscheinlijk is dat zo, de jongens van Chud zijn meestal on point met hun scoops dan vind ik het een beetje jammer…ik denk dat het nog te vroeg is om co-op action te zien tussen de Autobots en de Decepticons. Al helemaal met Megs en Prime!! Ik wil eerst wat meer character-development zien. Wat pit geven aan wie deze dudes zijn en hoe ze tegenover elkaar staan. De eerste film heeft dat te weinig geillustreerd….maar als je er lang over na denkt kan je natuurlijk best aan manieren denken waardoor dit wel kan werken…

Wat denken jullie?
Co-op of Archies?

Advertenties

Eén reactie

  1. het wordt misschien wel een co-op. Maar je weet nu al dat de decepts een backstabbing bitch move gaan uithalen! Ik chill hem zowieso wel.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: