Game = mad!

Me 2! Ik werd ook in het gezicht geslagen met het Sean Bell incident, had echt geen besef dat zulke isht nog gaande was.

Game wou blijkbaar een tribute nummer doen met andere maar die waren niet down. Ik ben het helemaal met hem mee eens dat hiphop meer moet reflecteren de problemen die er gaande zijn. Maar tegenwoordig lijkt het allemaal te gaan om “gettin’ paid”.

Als dit Game is op zijn eerlijkst dan voel ik hem echt…laat je stem meer horen mensen, break a window, pee somewhere you aren’t supposed too, feed Soulja Boi some dick, do something!

Hier zijn Game’s opvattingen over de situatie…

volledige interview…

Advertenties

3 Reacties

  1. G-Unit’s “Straight Outta Southside” zou een tribute moeten zijn…

    AllHipHop.com heeft ook een tribute gefixt met Swizz Beatz, Cassidy, Drag-On, Maino en Styles P… maar die track heeft ook maar weinig ruchtbaarheid gekregen.

  2. inderdaad heb je gelijk in, maar het gaat er meer om denk ik om het feit dat er te weinig gesproken wordt over de problemen in de zwarte gemeenschappen van Amerika. Niet per se over het niet joinen bij een Sean Bell tribute. Tof dat er een paar het wel gedaan hebben, overigens volgens mij waren deze tracks ver na Game’s initiatief, maar het is nog steeds te weinig.

    Hiphop is op het gebied nu waar je geen populaire track kan hebben waar je duidelijk spit over serieuze dingen.

  3. Duidelijk.
    Wat dat betreft is het ook wel toe te juichen dat iemand als Ice Cube, die het niet meer voor het geld hoeft te doen, wel muziek blijft maken waarin hij de serieuzere issues ter sprake brengt. Dat hij het dan met eigen geld moet doen en zelf moet uitbrengen, zegt ook weer genoeg over de invloed van de TI’s (Tall Israeli’s) op de muziekindustrie… en hiphop in het bijzonder.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: